10 vragen aan Mo Fouradi

10 vragen aan Mo Fouradi
7 mei 2020 3omar
In Geen categorie

De broers Mohamed en Brahim begonnen ooit als muzikantenduo Fouradi en zijn nu grote spelers achter de schermen in de muziekindustrie. Elke keer als ik op het kantoor van Topnotch ben om mijn voedselbonnen in te leveren zie ik Mo daar, hardwerkend aan de carrières van zeer populaire rappers in de game. Altijd goedlachs en vriendelijk sinds ik hem bijna tien jaar geleden ontmoette bij het maken van de Pizza Maffia soundtrack (meer dan een miljoen views teringlijers, wie de fuck zijn jullie dan).

Hoewel we ooit hebben samengewerkt is het eigenlijk nooit veel verder gekomen dan een begroeting of een kort gesprek. Met zijn broer Brahim, om even een anekdote te vertellen die verder niks met dit interview te maken heeft om maar een beetje tijd te vullen, ben ik wel eens in een busje met influencers naar Groningen gereden. Voor de partij van Badr Hari tegen Gokan Saki, die destijds als de laatste partij van de legende werd aangekondigd. In de auto zaten onder andere Jim Aasgier, Arie Boomsma, Achmed Akkabi en Chico Kenzari en ik herinner me nog goed dat we discussieerden over of Salma Hayek of Penelope Cruz knapper was en ik voor gek werd verklaard omdat ik als enige team Hayek was. Die gasten weten niet waar ze het over hebben gap.

Maar als ik echt eerlijk ben zal dit de eerste keer zijn dat ik echt in depth ga met Mo. Laten we hopen dat het ervoor zal zorgen dat we elkaar vaker spreken, zodat ik gebruik kan maken van zijn connecties met Sevn, Josylvio en Lijpe voor shi izjn gastverse op mijn aankomende album. Of niet a drerrie. Dacht het wel. Ewa oke dan. (Dit is een grapje mijn aankomende album is al bijna af en kaolo geniaal van zichzelf). Hier het mini diepte interview met Mo Fouradi!

Brahims vraag: ouesh ga je je telefoon nog opnemen oule?

Haha moet jij zonodig zeggen, maar ja heb ook gezegd dat je me een ping moest sturen 🙂

Welke artiest heb je spijt van dat ie niet bij La Foux zit?

Als er echt iemand is van wie ik zou moeten zeggen dat ik die er graag bij zou willen hebben dan zou dat Frenna zijn. Verder ben ik meer dan tevreden op het lijstje artiesten die we nu managen. En ook super trots dat we kunnen zeggen dat we onlangs Lijpe aan dit lijstje hebben mogen toevoegen.

Welke artiest kan je soms wel wurgen?

Wie niet? Hahahah elke artiest heeft wel zijn eigen gebruiksaanwijzing, dat maakt ons werk elke dag uitdagend en never saai.

Hoe heeft vaderschap je libi gechanged?

Hmm, niet echt gek veel. Misschien mij iets rustiger gemaakt en meer verantwoordelijkheid qua gevoel gegeven om een goede vader/voorbeeld/rolmodel te zijn.

Zijn er momenten dat je nog wel eens zingt?

Hmm all day every day… het erge is dat ik het vaak niet eens door heb, zingen is altijd een passie geweest en dat zal denk ik wel voor altijd zo blijven.

Wie zijn je grootste voorbeelden op zanggebied?

Hmm nooit echt voorbeelden gehad, maar heb veel naar verschillende muziek geluisterd. Van boys2men naar Lenny Kravitz, Coldplay, hmmm JT, donell jones, Craig David, Tevin Campbell.. ik kan echt nog even doorgaan.

En op zakelijk gebied?

Hmm verschillende mensen wel, maar denk wel echt LA Reid music wise gezien.

Zie je vaak bij TN maar je hebt ook independent artiesten, loopt dat nooit door elkaar heen?

Wil niet zeggen door elkaar, maar meer naast elkaar. Ik denk dat ik dat aardig onder controle heb. Tuurlijk kom je wel eens voor bepaalde situaties te staan dat je denkt van okay, maar ben ik nu de manager of de a&r van TN, maarja op dat soort momenten neem ik een stap terug en laat ik het aan Brahim over hahah.

Wie is de betere artiest van jullie 2 lol

Hahaha Brahim deze geef ik je no doubt.

Aan wie geef je m door en wat wil je diegene vragen

Nasserdine Dchar: acteren op het witte doek of in het theater?

Comment (1)

  1. Chiron 3 jaar geleden

    Sws Selma. Penelope heeft mad zweterige vibe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*