Tekstvlog #4: Einde van de mensheid oule?

Tekstvlog #4: Einde van de mensheid oule?
16 maart 2020 3omar
In Geen categorie

Weten jullie nog dat ik in weekvlog #2 afsloot met dat ik eigenlijk in plaats van die vlogs bezig was met een kort verhaal? Weet je waar dat verhaal over ging? Een man die een bunker had gemaakt van zijn huis omdat de wereld om hem heen helemaal gek was geworden. Weet je ook nog dat ik zei dat ik dat verhaal zou posten tenzij er iets viraals zou gebeuren in de tussentijd? Heb ik de Corona epidemie gewoon voorspeld? In elk geval wordt het verhaal van de bunker wederom uitgesteld want als deze week geen vlog verdient dan weet ik het ook niet meer.

Deze week heeft het heflateam drie studiosessies gedaan. Tijdens de eerste met Bart groetten we elkaar nog zoals je dat vroeger deed, met vleselijk contact, en maakten daarna drie nu al klassieke nummers waarvan eentje ook heel nostradamus type beat over fissagriep ging. Bij de tweede sessie bij Jong Louis hadden we al een begroetings-akka3000 bedacht waarbij we alleen onze voeten hoefden te gebruiken. Samen met Mauro sloegen we die avond een paar intense R&B demo’s waarbij referenties aan de thong song van Sisqo niet werden geschuwd. Bij de laatste sessie met Meetsysteem kwam Rik gewond aan; Corona in zijn arm. Met zijn nog werkzame arm groetten we elkaar met elleboog en liet hij me het nieuwe Meetsysteem album horen dat weer helemaal nergens op sloeg qua baanbrekendheid. We maakten onder andere een nummer over niet op internet willen zitten omdat ik mijn telefoon steeds op vliegtuigmodus moest zetten om niet te verdwalen in de internethefla.

Ik pakte bus. Voordeur was dicht. Ik ging naar tweede deur. Er zaten allemaal bejaarden in het midden. Achterste deur dan maar. Een meisje in het midden schrok op alsof ze iets besefte, stond op, draaide om en liep ook naar de achterkant van de bus. We keken elkaar even verward aan.

Ook op mij, de grootste hater en scepticus van Nederland daalde het besef neer dat er zou moeten worden gehamsterd. Niet hayaq plofcavia hamsteren maar gewoon rustig. Het eerste wat me opviel was een gigantische man die met zijn gewicht leunde op een kar waar niets inzat dan sandwich spread en een paar kuipjes smeerkaas. Afwezig staarde hij naar rucola. Voor me in de rij legden een vrouw en haar dochtertje zo een vijfentwintig kleine busjes Pringles op de lopende band. In de volgende rij stond er een vrouw voor zo een tweehonderd euro aan boodschappen af te rekenen. Onvrijwillig werd mijn aandacht gegrepen door zes slagrooms. Mevrouw, in Jezus’ naam, wat ga je in deze roerige tijden doen met slagroom?

Free verder alle mensen die moeten vliegen en reizen, ik hoop dat ze goed worden opgevangen en kunnen rekenen op de barmhartige medemens. En laten we al onze hoop vestigen op wetenschappers om snel iets te bedenken om een eind te brengen aan deze madness. Diezelfde guys wiens onderbroek je vroeger over hun hoofd trok omdat je jaloers was op hun cijfer voor natuur/scheikunde, van die ben je nu afhankelijk.

Mijn allerlaatste door overheid gedoogde jonko tot 6 april zoekt een goed moment om aangestoken te worden. Scroll langs de emails met gecancelde werkzaamheden. Er is niks over voor me om te promoten. Aangezien Onkels Nevenactiviteit niet door is gegaan ga ik denk ik maar gewoon alsnog die nieuwe lading bundels laten drukken. En dan moet je maar emailen als je er nog geen hebt. Zelfde geldt voor Hefla truien en Oncler shirts, laat me weten als er interesse is en dan laat ik ze naar je brengen.

Maar je hoeft je in de lockdown niet te vervelen he. Je kunt voor de grap al mijn gratis content concsumeren. Je kunt alle 19 afleveringen van Pompcast checken. Je kunt de nieuwe episode van Kapotcast met Adje luisteren waarin ik de co host ben. Je kunt alles op deze site teruglezen. Je kunt als je mijn drie EP’s hebt gehoord mijn hele Soundcloud luisteren. Als je dat hebt gedaan kun je op zoek gaan naar de 3 Noordside mixtapes met Abeltje. En de Tim Pen ze Osso mixtape en de Wetenschapsmixtape en de 7 Gowtu gang mixtapes met Papi Mikey Dinero. En als je dan nog steeds niet genoeg ge-entertained bent moet je naar hefla.nl volgen voor dagelijkse commentaar op het nieuws in zanqataal. Dit was de tekstvlog van de week Coronavirus special, bedankt voor het kijken, en vergeet niet te abonneren en te liken en te sharen en te commenten en te loeven. Bslama!

Comment (1)

  1. Richard van Leerdam 3 jaar geleden

    lobi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*